De Ziep

De Ziep (De Christoffelschool) in samenwerking met zorgboerderij "De Ooijsebrug".
Zorgboerderij De Ooijsebrug biedt onze leerlingen veel mogelijkheden op het gebied van stage en uitstroom.
Door de diversiteit aan werkzaamheden is dit een zeer gewillige plek voor onze leerlingen om te oriënteren in wat hun passie is maar ook in wat hun mogelijkheden zijn op het gebied van werk.
Onze leerlingen gaan altijd met veel plezier naar "De Ooijsebrug" en de ouders van deze jongeren zijn ook erg te spreken over de professionaliteit van de begeleiding.
Als school zijn wij ook zeer onder de indruk hoe het team van "De Ooijsebrug" onze leerlingen begeleid en/of overnemen tot cliënten.
Dit gaat gepaard met veel enthousiasme om de leerling nog verder te krijgen in zijn zelfstandigheid en sociale ontwikkeling met daarbij een goed werkend rapportage systeem waar alles in samenwerking met ouders/verzorgers wordt bijgehouden.
Wij zijn dan ook van mening dat deze zorgboerderij in het bijzonder een passend aanbod heeft voor stage en uitstroom voor mensen met een beperking.

Stagebureau "De Ziep"

Terug naar "Samenwerking"

 Ilse voert de konijnen

Client aan het woord

Mijn naam is Ilse en ik ben 22 jaar.
Ik werk al meer dan 5 jaar op de Ooijsebrug.
Op maandag, woensdag en donderdag ben ik hier aan het werk.
Lees meer

 Erik drumt tijdens de Kerstviering

Nieuws

Dinsdag 20 december hebben wij onze kerstviering gehouden. 's Morgens zijn eerst de dieren verzorgd. Een andere groep hielp met het klaarzetten van de tafels en stoelen etc.
Lees meer

Contactgegevens

Contactgegevens

Zorgboerderij de Ooijsebrug
Ooijsebrug 2
6923 SK Groessen
Tel 06-13880023
info@deooijsebrug.nl