Het team

Naast Ben en Charlotte bestaat ons team uit 4 vaste begeleiders en 2 vrijwilligers.
De 1ste die bij ons kwam werken is Ingrid. Zij schrijft over haar zelf bij Even voorstellen.

Daarna kwam Yuna ,die we na haar stageperiode hier aangenomen hebben. Zij studeert pedagogiek aan het HAN in Nijmegen. Zij is coördinerend begeleider op zaterdag.

Maandag en donderdag is Helma hier werkzaam. Zij heeft jaren in de zorg gewerkt en vond deze doelgroep een uitdaging. Ze is in het bezit van een SPW3 diploma.

Onze zoon Koen is de 4de vaste begeleider. Hij volgt de opleiding SPW4. Vanaf mei 2011 is hij op zaterdag ons team komen versterken.

Op zaterdag werkt er ook een vrijwilliger op de Ooijsebrug: Jeroen. Hij is een professionele timmerman, die de houtbewerking voor zijn rekening neemt.

Helga is een vrijwilligster die hier na haar stage de registratie, inentingen en speciale verzorging rondom de dieren voor haar rekening neemt. Tevens heeft zij ervoor gezorgd dat wij het zoönosekeurmerk hebben behaald en kunnen behouden. (Zie kwaliteit)
Zij volgt de opleiding SPH aan het HAN in Nijmegen.

Terug naar "Wie zijn wij?"

 Ilse voert de konijnen

Client aan het woord

Mijn naam is Ilse en ik ben 22 jaar.
Ik werk al meer dan 5 jaar op de Ooijsebrug.
Op maandag, woensdag en donderdag ben ik hier aan het werk.
Lees meer

 Erik drumt tijdens de Kerstviering

Nieuws

Dinsdag 20 december hebben wij onze kerstviering gehouden. 's Morgens zijn eerst de dieren verzorgd. Een andere groep hielp met het klaarzetten van de tafels en stoelen etc.
Lees meer

Contactgegevens

Contactgegevens

Zorgboerderij de Ooijsebrug
Ooijsebrug 2
6923 SK Groessen
Tel 06-13880023
info@deooijsebrug.nl